Pokličite nas 070 221 221

Ulica Goce Delčeva 1, Ljubljana

Hiša TKM se nahaja v pritličju, prelepe meščanske hiše na 
Ulici Goce Delčeve 1. 

Parkirišča so na voljo na ulici in so plačljiva (0,40€ za uro parkiranja), povezava z javnim prevozom odlična (BicikeLJ, avtobus št. 5 in 9). Vabljeni!

ŠPELA HOČEVAR

 

Diplomirana sinologinja, z več kot 10 leti izkušenj tolmačenja na področju tradicionalne kitajske medicine. Življenje je posvetila naravnemu zdravljenju in načelih kitajske medicine. Vodenje Hiše TKM je njeno poslanstvo. 

 

S kitajsko medicino se je spoznala med študijem kitajskega jezika v Nanjingu. Nato pa se je njena življenjska pot ves čas prepletala s tradicionalno kitajsko medicino. Skupaj z zdravnikom ustvari toplo, prijetno in intimno ozračje, kjer stranka lahko brez zadržkov zaupa svoje težave. Tako kot tudi zdravnik se je zavezala k varovanju osebnih podatkov in skrbi za stranke.  

Yen-Ting Wang

Yen-Ting Wang je z odliko magistrirala na najboljši univerzi na Kitajskem – Univerza v Pekingu. 

 

Z leti si je nabrala izkušnje na različnih področjih dela: kostno-mišične bolezni, ginekološke bolezni, nevrološke bolezni, bolezni dihal, bolezni prebavil, psihične bolezni, bolezni sečil, bolezni ožilja itn.

 

Je prijetna in topla oseba, ki se v prostem času ukvarja s športom, predvsem hoja v hribe in potapljanje in z glasbo, igranje bas kitare. 

 

Vrednotenje izobrazbe zaradi zamude Ministrstva za šolstvo še ni na voljo. Na spletni strani bo takoj, ko jo prejmemo.