Pokličite nas 070 221 221

Ulica Goce Delčeva 1, Ljubljana

Hiša TKM se nahaja v pritličju, prelepe meščanske hiše na 
Ulici Goce Delčeve 1. 

Parkirišča so brezplačno na voljo na ulici, povezava z javnim prevozom odlična (BicikeLJ, avtobus št. 5 in 9). Vabljeni!

ŠPELA HOČEVAR

 

Diplomirana sinologinja, z več kot 7 leti izkušenj tolmačenja na področju tradicionalne kitajske medicine. Življenje je posvetila naravnemu zdravljenju in načelih kitajske medicine. Vodenje Hiše TKM je njeno poslanstvo. 

 

S kitajsko medicino se je spoznala med študijem kitajskega jezika v Nanjingu. Nato pa se je njena življenjska pot ves čas prepletala s TKMjem. Skupaj z zdravnikom ustvari toplo, prijetno in intimno ozračje, kjer stranka lahko brez zadržkov zaupa svoje težave. Tako kot tudi zdravnik se je zavezala k varovanju osebnih podatkov in skrbi za stranke.  

Dr. CHUANG CHIH-SHENG

 

Študiral je na prestižni univerzi v Nanjingu. Ima najvišjo izobrazbo med zdravniki tradicionalne medicine v Sloveniji – doktorat, ki je bil ovrednoten s strani Ministrstva za šolstvo Republike Slovenije. Je specializiran TKM zdravnik, obvlada tehnike diagnostike, izvajanja akupunkture, terapevtske tuina masaže, prehranskega svetovanja, svetovanje glede zeliščne terapije, spuščanje krvi, polaganja kozarcev – ventuz, moksibustijo … 

 

Kot zdravnik TKM deluje že več kot 9 let. V teh letih je nabral bogate izkušnje najprej s pripravništvom, v okviru študija, na klinikah v Nanjigu, kasneje je znanje nabiral na kliniki v Heshengu, v Ekvadorju, Maleziji, Sloveniji in Švici.

 

Dr. Chuang se je specializiral na več področjih: 

  • bolezni prebavil (gastritis, hepatitis, razjeda na dvanajstniku, zaprtje, napenjanje, žolčni kamni), 
  • bolezni srca in ožilja (hipertenzija, hiperlipidemija …), 
  • bolezni dihal (astma, pljučnica in kašelj, alergije …),
  • bolezni sečil ( vnetja in okužbe sečil, ledvični kamni, težave pri uriniranju – inkontinenca, težave s prostato), 
  • bolečine in kostno-mišične okvare, 
  • alergije idr. 


 Ovrednotenje izobrazbe